Sport Onsdag den 14. oktober 2020 - Rødovre Lokal Nyt

VINDERE: Sisu's fem medaljetagere fra venstre, Sofie A., Tobias, Sofie N., Karen og Monica. Foto: Privat

Sisus ungdom spillede i sidste weekend om Øst Landsdelsmesterskaberne. Her blev det til ni medaljer og Sisu vandt fire af syv kategorier.

BK Sisu deltog med seks spillere og fem af dem kom på podiet. Samlet vandt de ni medaljer, fem guld-, to sølv- og to bronzemedaljer. BK Sisu vandt dermed fire af syv kategorier, som klubben stillede op i. BK Sisus talentfulde ungdom skal i weekenden den 24. og 25. oktober til Odense, hvor de skal spille om FBM – Forbundsmesterskaberne, oplyser Sisus ungdomsleder Janni Nielsen.

FBM Ungdom 2020

Lørdag morgen tog otte spillere fra BK Sisu til Odense, hvor der i weekenden den 24. og 25. oktober, blev afholdt danske mesterskaber i Bowling. Lørdag blev der spillet indledende runder over seks serier og søndag blev der spillet kvart- og semifinaler samt finale over to serier. Efter nogle spændende indledende runder og finaler, kom fire BK Sisu spillere på podiet, og vandt i alt 7 medaljer, heraf 3 guld-, 1 sølv- og 3 bronzemedaljer.

Tobias K. Bryde vandt i puslinge drengerækken, guld i double og bronze i single.
Milla Hansen vandt i junior pige, sølv i double og bronze i single.
Sofie Andersen vandt i puslinge pige, bronze i single.
Monica S. Nielsen vandt i puslinge pige, guld i single og double.

Turen gik hjemad søndag eftermiddag, og vi havde nogle glade, men trætte unge mennesker med hjem, siger BK Sisus ungdomsleder Janni Nielsen. Vi har altid nogle rigtig hyggelige og sjove weekender til både stævner og mesterskaber, og sammenholdet mellem aldersgrupperne er noget vi er stolte af, slutter en tilfreds Janni Nielsen.